nallepuh julkalender, AWESOME!

kom precis hem, känner mig som ett litet barn, när jag kom hem hitta jag en julkalender på mitt skrivbord. hihi, blev överlycklig och ville börja nalla ur den direkt. men har inte öppnat den ännu. ska faktiskt hålla mig, eller iallafall försöka ta en varje dag. har alltid varit dålig på de. när jag var liten så åt jag upp allt på en gång och stängde luckorna för de skulle se ut som att jag inte hade tagit ur dem, hihi.. en smart djävul var jag. men hmm.. en timme kvar sen ska jag ta min första bit! :D överlycklig! och liksom inte bara det, jag har fått en julkalender med NALLE PUH på!! hur fett är inte de?! puss på min mamma. men ska vänta in tills klockan är tolv. sedan blir det bingen för mig och dra täcket över huvudet på mig. förlåt mina skånska ord för saker men hoppas ni förstår ändå. kraaaaaaaaaam på er

tillbaka på ruta ett!

kom precis hem efter en kort skoldag. hade bara en lektion, iallafall jag. jag började på olympia för en anledning, för att börja om på nytt. lägga allt bakom mig och se framåt.. jag lyckades i ett bra tag, men nu är jag tillbaka på ruta ett. men jag är stark och klarar allt i min väg! nu ska jag ta en pass på min rosa motions cykel. sen ta en tupplur och sen blir det väl ut och gå en runda. kram & puss

kort paus blev de & sköna bilder från turkiet!

haha min paus om att skriva höll inte så länge.. hm, kom precis hem från skolan. hade snöbollskrig med emil och några till.. eller ja inte riktigt jag, jag var med den som tittade på, hade tur fan.. jämfört med dem som som blev ner tryckta i snön och mullade haha. sista lektionen så var det NO, vi kollade film men jag satt längst bak i klassrummet och såg fan inte tv;en knappt, den minsta jag sett. typ 10tums. jaja iallafall jag somnade. så himla skönt och nu är jag hemma och funderar på att duscha och ta det lugnt och kolla film senare ikväll ska man träffa "kåååmpis". puss på er :*
här kommer lite bilder från turkiet 2010
utanför baren på hotellet!
hos ali i affären. centrum i alanya!
nana & jag på kvällen när vi väntar in våra drinkar!
nana & jag vid baren på hotellet!
jag & en kille & nana, denna killen sa varje gång vi gick förbi honom " are you real?! CAN I TOUCH?"
ali & jag, andra kvällen.

jag & nana en kväll på baren!
nana's lillasyster & jag, precis innan vi skulle packa och åka till flyget hem.

paus på bloggen!

kommer nog inte skriva på ett bra tag nu. finns skäl varför jag inte kommer göra det. vet ej hur länge jag kommer ha paus. pusss!
dagens låtar; enrique iglesias - hero   &     flipsyde - someday



bodylotien - kokos

fick en fråga om vart jag köpt min bodylotien, som jag ÄLSKAR. jag har faktiskt fyndat och hittat den på ullared. jag kan säga att ullared har faktiskt allt. folk tror att man inte har pengar om man åker dit, men det är fan värt att åka dit för det är super billiga saker och fina!! den bodylotien kostade mig 55 kr, det finns exakt likadan på bodyshop eller vad det nu heter, och den kostar multi jämnfört med 55kr. PERFEKT. fynda lite på ullared är mitt tips!

första advent med jackie chan!

var precis hemma hos nicole och vi la oss i sängen och vila lite så hör vi något konstigt ljud precis utanför fönstert. så får jag damp och öppnar fönstret och skriker; HALLÅ DET FINNS FAKTISKT FOLK SOM FÖRSÖKER SOVA I DENNA LÄGENHETEN?! som svar får jag två förvånade blickar av två killar som skottade snö. han ena liknade fan jackie chan.. hahahahahah. efter dem blickarna skrek jag tillbaka; TACK HA DE BRA GODNATT!! efter de sluta dem skotta. hahahahahah så kika jag ut genom fönstret så tog dem deras bil och stack där ifrån. hahahahah har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, jag och nico vi dog rent ut sagt. fyfan! dem sluta skotta för jag sa till dem, undra vad fan dem tänkte om mig hahahahaha. dem jobbade fan som skottare. fyfan vad synd dem fick inte klargöra sitt jobb. nu är jag hemma och ska vila lite sen blir det julskyltning. det är ju som sagt första advent idag. puss på er!

AS KALAS!!

jag(imtofamous) & viktor & jonas & josefine
bild sedan igår, inte mycket mer än att säga ; AS KALAS!!!

retro ikväll med kusinerna!

är i skolan, idag fick vi börja halv nio. men var ändå i skolan klockan åtta. hahah bara för jag inte orkade gå till skolan och mamma och mina kusiner skulle ändå till stallet så dem släppte av mig vid skolan. jag hade precis rast och innan dess hade jag redovisning. skönt att de är avklarat. jag in provocerade som in i helvete. men gick faktiskt bra, om jag ska vara ärlig. snart kommer lärarna tillbaka i klassen och känns som jag kommer somna här på bänken, pang bom kommer det låta så har jag däckat på bordet och tangentbordet. idag är det "god mat" i skolan, kyckling och klyftpotatis. låter gott men skolans mat är ju aldrig "gott" men de kan vara helt okej. men jaja, ska vänta på lärarna kommer in i klassrummet nu och höra vad dem har och säga om vår redovisning sedan blir det nog samtal med rektorn idag eftersom jag skulle haft det gick och det blev inte av. efter skolan blir det vara med mina kusiner och chilla sen blir det passa mina små syskon med bästa johanna och sen bär det över till retro, party! haha.. kraaaaam & puss på ja ni vet ju vad vi detta tillfället, RUMPAN!
ps. det snöar fortfarande :(:(

inte alls en söt bild men såhär ser jag ut idag och är SJUKT trött

i hate snow.

nu snöar det bara mer och mer för varje dag.. trött på detta väder. mina kusiner ligger hemma och sover, nu sitter jag i NO salen och väntar på min NO-lärare ska fixa filmen vi ska se på.. men nu verkar det inte som att vi ska kolla film. alltså slutar vi eller har vi genom gång. snart ska jag hem och sova lite till. oooooooorkar inte skolan, helt seriöst. det är bara bråk i klassen vafan. dödligt. ha de bra pussssssssss
hahahahah, riktigt snygg min jag gör,  hahhahahhahahahahhahaha dödlig.

snö snö snö snö snö

sitter i skolan som vanligt, har geografi mög! precis haft idrott, som vårt lag ägde fett! vi körde sån samarbetsövning och man skulle vara helt tyst och ändå kunna kominicasera (ingen aning hur det stavas) med varandra. ganska kul faktiskt. snart kommer mina kusiner, ungefär vid sex-sju. kulkul. jag och nazifa är tjuvar vi snodde caspers canada goose vantar hihihiihi. han märkte ingeting tills jag skrev " var är dina vantar?!" " vi är zigenarna som baxar allt du har" (mannen i blå "låten") hahahahaa han fick damp hhahahahah men vi har lämnat tillbaka dem nu för han har betalt sina "skulder" hahahahah. nej men nu ska jag och nazifa plugga vidare. PUSS PÅ RUMPORNA!

ps, jag hatar den jävla snön!!!!!
gammal bild på mig sedan retro i danmnark!

guess who comes to visit?!

my cousins, ofc! :) angelica & linnea. det kommer bli trevligt att träffa dem nu igen. så imorgon kommer dem. askuuuul ska vi ha. pussssssssssssssssssss
linnea & angelica

pascha bild

bild sedan pascha :) sa ju den skulle komma!
håller det jag lovar, promise! jag, elin, mindi & ahmed!

svar på tal "varför jag inte fixar mig i skolan"

svar på tal,
jag har aldrig smink i skolan, kanske en staka gång och det är inte ofta. jag fixar mig aldrig inför skolan, har oftast joggingbyxor, FÖR ATT JAG ÄLSKAR DET! men folk är så fåfänga nu förtiden, fixar sig över mycket för gå i skolan. helt ärligt hellre fixa sig när man ska hitta något. så tänker jag iaf. ser vissa i min skola som fixar sig överdrivet precis som att dem ska festa.. förstår inte tanken med det, eller jo, om någon kille ser dem så ska dem se bra ut. men är det inte bättre killen gillar en för den man är? visst vissa älskar att fixa sig men jag inte den typen som fixar mig inför skolan och killar. iallafall inte på vardagar, det orkar jag faktiskt inte. men nu har jag sagt vad jag tycker! SÅ NU HAR NI MIN ANLEDNING VARFÖR JAG INTE BRYR MIG ETT SHIT HUR JAG SER UT I SKOLAN! har ingeting att fixa mig för!!



i can feel the pain in my heart..

skola skola skola skola skola skola skola, det dödar mig! sitter just nu i skolan, är sjukt trött och det har hänt massor med saker nu igen, undra hur mycket man ska orka med egentligen. men ska forsätta med geografi frågorna nu. PUUSSS , peace out!
dagens låt ; shakira - the one

pascha

igår blev det pascha med jonna, caitlin, emina, elin, mindi och ofelia. kulkul, vi var vip och blev serverade med två champanj falskor, en riktigt rolig kväll blev det. och de märkte jag idag när jag vakna, det blev nog lite för mycket. men det var sjukt kul att få umgås med brudarna. lite bilder sen igår längre ner men ingen bra kvalite. ska hitta bilderna från paschas hemsida sedan på oss. IDAG, har jag bara varit på väla med amsa. kulkul, bakis och trängas bland massor med folk.. inte alls min grej! efter det åt vi värsta feta menyn på mcdonalds.
tack för kvällen brudar!

bodylotien in my heart!

sitter och prata med mitt hjärta och smörjer in mig med min underbaraste bodylotien. (kokos, delon+ , body butter) jag älskar livet. ska snart lägga mig, dags för borsta tänderna nu och sådant sen krypa ner i sängen. godnatt!

när jag tittar på dig känns allting helt perfekt men när du tittar på mig vet jag inte vad jag ska säga.. det är därför allting blir så svårt! och när jag träffar dig så vänder du om och går. är det för du hatar mig eller? eller är du lika kär och inte klarar av det? hoppas jag någon gång kan förklara hur jag känner, att kunna se i dina ögon utan att du vänder.. men dagen kom och vi börja snacka på och jag tog numret till hans telefon och vi snacka rätt ofta och vi bestämde plats och vi träffades direkt. det fortsatte så i några veckor och för varje dag som gick fick jag mera känslor, till slut var jag bara tvungen att säga det " vet du vad? jag älskar dig ". att älska någon är det är faktiskt en svår grej, att älska någon är inte som att älska en vän. det märker du den dagen du blir förälskad. men till slut kommer du vara tvungen att lämna. lämna allt och bara skit i, ditt hjärta kommer göra ont men du bryr dig shi. efter allt gräl med varandra, vänder du ryggen till utan några tankar. till slut blev allting som det blev, du stack och lämnade mig, vad gjorde jag för fel? jag tager en ny kille, det hittar man varje dag men en sån som du finns nog inte kvar. nu har jag suttit här och skrivit ner poesi. att de blir vi är nog bara fantasi..

gammal bild.
tillhör inte texten!

mys/film kväll hos nico

nu har jag bara tagit det lugnt efter skolan. nu blir det hem till nico och titta film och mysa med min älsklings tjej nico och titta skräckfilmen "besatt" och romantiska komiden "the break-up" men ska ta på mig ordentligt för det är ju inte lite snö ute. puss
ps. har fixat 10 biljetter till pasha imon. PERFEKT om inte det dyker upp andra planer som är viktigare.
bild sen i sommras 2010 på mig :)

freestyler!

bild sen jag tog för en månad sen i skolan, hitta den på datorn.
my own style!

när jag tittar på dig känns allting helt perfekt men när du tittar på mig vet jag inte vad jag ska säga.. det är därför allting blir så svårt! och när jag träffar dig så vänder du om och går. är det för du hatar mig eller? eller är du lika kär och inte klarar av det? hoppas jag någon gång kan förklara hur jag känner, att kunna se i dina ögon utan att du vänder.. ♥



det snöar här i helsingborg

fyfan rent ut sagt, så himla kallt det är ute och det ska bli 2dm snö.. & jag är sjukt trött, vi har redovisningar i klassrummet och jag har hållt på att somna tre gånger på bordet. det är fan fredag och jag är helt sleten. känns inte som jag sovit överhuvudtaget i natt men det har jag.. konstigt nog, gick ju till och med och la mig tidigare än vad jag brukar. men nu ska jag fortsätta dricka min fanta. puss
ursäkta bilden men ni ser hur trött jag är..

trött och sleten men ändå några fynd i stan!

jobbig skoldag idag.. trött och sleten. sen idag igen fick jag stanna i skolan för ännu ett möte. men nu var med med skolläkaren och skolsköterskan. och det är privat och ni som vet om det, vet ju det. men det finns ju andra i denna lömska världen som inte ska veta allt om mig. efter det fick jag pengar till en ny jacka, halsduk och vantar. fint köp faktiskt för mycket bra pris. en halsduk för 99kr på gina tricot och vantar för 79kr från gina tricot och den nya modellen 2010 på everest jackan för 1299kr, billigt och bra och är faktiskt skit nöjd. men det blir foto på allt när jag hämtat kamran. sen blev jag och amsa lite sugna och gick in i naturkompaniet , mums så fina jackor.. men ett bländande tal på jackorna. men fina var dem och man kan ju alltid drömma. haha.. nu är jag hemma och ska bara käka sen blir det ut och ta en cigg med amsa sen vidare till nico och snacka och ta det lugnt. kram på er & pusss :*
ps, gör lite reklam om min blogg till era vänner ;)


bilden är tagen i maj 2010 ungefär.
lite söt är man väl :)?

blö cocacola..

nu är det såhär att jag inte gillar cocacola för att det är så jävla mycket kolsyra i cola. får rysningar i hela jävla kroppen. men om någon har cocacola av mina kompisar, så är jag bara tvungen att smaka.. jag har ingen aning varför, det är väl någon sorts tvångstanke jag har. men själv skulle jag aldrig köpa cocacola. hell no! men julmust och påskmust är skitgott. men när jag dricker cocacola får jag rysningar i hela kroppen, och det kittlar i hela munnen på mig.. obehagligt! detta inlägget är pågrund av jenny min klasskompis, jag gör detta. fick sån fnatt nu så var tvungen att skriva om cocacola för vi diskuterar cocacola haha. men ha de bra!

är så klumpig ibland!

åh, jag får damp! precis hade jag skrivit ett jätte långt inlägg så råkar jag trycka på X;et upp i hörnet! jag orkar fan inte med mig själv haha. jaja men i alla fall, utvecklingssamtalet gick faktiskt jättebra, det bästa utvecklingssamtalet jag varit på faktiskt. hade bara 5,5% ogiltig frånvaro. ganska duktigt om jag får säga det själv. blev ganska förvånad, trodde jag skulle ha mycket mera frånvaro. haha men nejdå. och alla ämnen går suveränt. glad faktiskt och det blev min mamma med och förvånad blev hon också, eftersom jag alltid varit en stökig elev på min förra skola, som lärarna kallade mig där "amanda det lilla helvetet". var en riktig djävuls unge på högstadiet. men har skärpt till mig. efter "mötet" så åkte mamma och jag och köpte ugs och kängor till mig, sjukt fina om jag får säga det själv. men tyvärr ingen bild, har inte orkat ta min rumpa till bussen och åka till johanna och hämta min kamra ännu. men när jag gjort det så ska det fotas. gud vad det ska fotas. efter vi köpte skorna körde mamma mig till nico där jag och hon tog det lugnt över en cigg och nu är jag hemma klockan är runt sju och känns som att jag borde ta en tupplur men nej för fan, jag måste vara vaken tills jag ska sova på riktigt annars blir det svårt att sova sedan. ska väl äta om en timme sen blir det ut med amsa till gården/källaren och softa som vanligt, perfekt! amsa, mitt lilla hjärta. men nu ska jag kolla på ett gammalt avsnitt från desperate housewives på internet som jag missat. ha de bra puss på er :*
en gammal bild på amsa & mig (imtofamous)

samtal med mamma och lärare.. GREAT!

sitter i skolan och väntar på att min mamma ska komma hit och då blir det ett helvete.. utvecklingsamtal. saken är att om jag var 100% stökig innan på min förra skola så är jag nu 20% stökig. har förbättrat mig riktigt mycket. men ja, det är ingen som ser förutom jag själv. det är massor som kommer komma upp säkert.. snacka om en hemma sittande helg efter detta. riktigt orolig.. men klarar det nog. ha de bra.. kanske hör av mig sedan om jag inte packat mina grejer och flyttat till andra sidan jordklottet. KYSS

lite om min dag + ett roligt skämt!

jag har varit ute med sofie nu ett bra tag, eller rättare sagt hela dagen. har precis käkat och nu är jag trött och mätt. ganska skön känsla faktiskt så snart blir det sängen och titta tv och decka riktigt hårt.

En snopp säger till sina kulor: Kom igen grabbar! Jag ska ta er på en fest ni aldrig kommer glömma! Du ljuger din jävel!!! Du kommer att gå in själv & sen får vi hänga utanför & banka på tills festen e slut!!!!
ETT ROLIGT SKÄMT NI MÅSTE LÄSA;
En snopp säger till sina kulor: Kom igen grabbar! Jag ska ta er på en fest ni aldrig kommer glömma! Du ljuger din jävel!!! Du kommer att gå in själv & sen får vi hänga utanför & banka på tills festen e slut!!!!
ibland får man har snuskig humor, det är helt okej:D hahahahah!!  godnatt på er, puuuuuuss på rumporna där ute i kylan!

sugna på hair extensions? :)

nu är det så att min mamma är utbildad till hårförläning med keratinvax och söker folk som är intresserade för att piffa upp sig lite. håret är från brasilien och det finns två olika längder, 53cm och 67cm. mycket billigt pris , endast 2500kr för 200slingor. priset varierar lite från och till hur långt du ska ha det och hur många slingor du ska. men 53cm 200slingor för 2500kr, inte dåligt va? om ni är intresserade så är det bara lägga en kommentar.
såhär kan det se ut :)

MALOA

Lite reklam i förra inlägget men nu ännu mera, för väcka era intressen. ;) jag hittade en bild på ett av mina smycken som jag har från Maloa och jag älskar det;
ett grymt och fräscht armband för alla åldrar. perfekt till fest och vardag!
puss på er och besök gärna hennes hemsida; www.maloa.se

www.maloa.se sjukt fina smycken!

www.maloa.se
min kusins märke, riktigt fina och bra kvalités smycken! satsa hårt, säger jag.
finns och köpa lite här och där, finns bland annat att se var smyckena finns i olika butiker runt om i sverige.
bilder på min kusins smycke som jag har kommer snart in på bloggen, men det blir när jag pallat min rumpa till att hämta min kamra hos johanna som sagt. för orkar inte fota med mobilen, kram!
detta är min kusin charlotta som då skapade MALOA och håller det vid liv med alla sina underbar och fina smycken.

lite smycken, men bara 1% om vad som finns. sjukt vackra smycken!

dio benedica me. gran signore, e mio padre, che mi guida. amen

jobbig tid just nu faktiskt. därför jag inte skriver. plus mycket i skolan och sådant. men klarar det, bara hålla huvudet högt och inte titta ner för då faller jag. men jag klarar det! det är bara ta en bit i taget och balansera sig fram. idag var det skola som vanligt gjorde mitt prov och det gick bra och jag fick G på plats. perfekt! efter skolan stack jag och nazifa runt och yrade borta i nicolaiskolan, jävla laborinter där borta. efter det hade jag, nazifa och rucci följe till ga. sedan gick jag hem och sov och tittade tv, när jag vaknade åt jag och gick där efter ut med sofie och bara promenerade. perfekt! nu ska jag snart sova.. för imorgon väntar det nya bekymmer. godnatt kram på er! förresten får ni inga roliga bilder längre, eftersom min kära bästa vän har min kamra hemma hos henne.

mini mi hater!

sitter i skolan, allt är inte som de ska, därför jag ej gjort något inlägg. men de löser sig snart, för jag är stark ;) haha. men inget är så uppfriskande som att komma till skolan och ha grupparbete med MINI MI! :@:@:@:@ dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör! blir sjukt irriterad. bud på tejp för munnen och binda armar och ben sen in i ett skåp med mini mi! :@ nej nu ska jag snart ha rast,pussssssssss!

http://www.youtube.com/watch?v=n2xzWbRwOio&feature=player_embedded

jag vaknade idag halv elva. jag förstod att jag var riktigt illa ut och att jag hade försovit mig mycket. sedan när jag kolla på min mobil har nazifa skrivit att alla lektioner är va inställade, det betydde att jag har sovit fram tills klockan tre. såååååå himla skönt. PUSSS
ni måste checka detta klippet helt sjukt att en tjej kan vara så dampig. hahhahahahahah
men hon påminner om mig faktiskt HAHAHAHHAHHAAHHA
http://www.youtube.com/watch?v=n2xzWbRwOio&feature=player_embedded
jag där borta i mörkret och min mamma som håller på däcka på stolen.
gud, turkiet var en riktigt upplevelse, saknar alanya so fucking much!

jag saknar turkiet som fan!

var precis ute med caitlin, följde henne till bussen i knutpunkten och nu är jag hemma igen och är hungrig som ett ass. snart blir det väl mat igen, hoppas jag. efter det ska jag lägga mig i ett varmt bad med tända ljus, badolja och massor med skum och lyssna på mina egna lugna favoriter. perfekt! sedan blir det tv dax sen decka. puss!
PS. det är sjukt kallt ute!!!!!!!!
sten ful bild, men jag älskar min lillebror så mycket!
bilden togs i turkiets flygplats. jag saknar turkiet så jävla mycket!

nu var höstlovet över..

skola idag och de var super onödigt att jag gick dit ens. började tio över tio med italienska och där fick jag bara ett papper om vad jag ska göra tills på onsdag. de blir att skriva om fabri fibra, en känd italiensk rappare. sedan var de lunch och efter de var de no där hon bara prata i tio min sen fick vi gå hem. underbar dag... eller inte. nu ska jag göra det jag är bäst på, ja just de SOVA. puss
jag & nana sen turkiet i somras, första kvällen.

snear på livet!

jag är nog den dummaste personen som finns!!!!!! igår var det ju fest och jaa.. jag blev packad, ganska duktigt packad. på mcdonalds efter så kommer de fram en tjej och fråga om jag är 18 + , jag svara ja, (lögn, jag vet) JAG FICK FUCKING VIP BILJETTER TILL PASHA. meen neej jag slängde dem. och jag kom på de nuuuuu. döööödar mig själv snart. ska börja fixa mig snart sen blir det träffa leonardo innan han ska jobba efter de blir det hem till caitlin i klippan. puuuuuuuuuuuuuss :*
dålig kvalité men skiter i vilket, bara för jag är så grym!

believe me i'll FUCK you back! biiiitch..

känns helt jävla sjukt efter cantina så mycket har hänt och jag kan inte berätta vad, iaf inte här :) igår var jag i påarp hos sammy på fest. folke och michel rakade båda av sig håret, lyckat men idag är det ångest för dem. men ha de bra ... jag är cp trött, ska sova lite till!! men just de jag var i ullared igår, köpt jätte mycket skojigt men behöver fortfarande min skönhetssömn, lägger in vad jag köpte senare! puss:*

en crazy torsdag ska det bli!

idag var det planerat att lilla jag skulle vakna tidigt och äta frukost med johanna och nico. meeeen hm, jag vaknade sent. jag drog mig upp och stack till det stället där jag gör naglar och beställde tid för nya. vet inte ännu vad jag ska göra nästa gång.. kanske ROSA tippar :D?  lr vad tycker ni? efter det stack jag iaf till nico och johanna och käka med dem sen kolla vi på prince of persia. sjukt bra film och han prinsen är så himla sexig, tänk att ha en kille som slåss så? OUF, it turns me on! haha :D efter filmen stack jag och johanna och köpte biljetter till cantina ikväll. nu har jag precis kommit ut ur duschen och är helt seg, har fan ingen jävla aning vad jag ska ha på mig, kommer säkert bli att jag tar vad som helst, ska ju bara dit för ha kul och dansa, inte för att ragga och sådant :) förfesten är inte riktigt planerad var den ska vara. men de löser sig nog haha :D men ska föna mitt hår och platta det nu, det tar fan hundra år så det är nog god tid att börja göra det nu. det blir nog ett foto på mig hur jag ser ut innan jag sticker till cantina, hoppas jag iaf. men ha de bra och puss på era rumpor ;)
freja & jag

nico next!

ska upp till nico(nicole) nu och dricka lite kaffe och chilla och bara snacka skit, ja jag vet vad klockan är. men aldrig försent för snacka skit och ta en cigg, elrhur? neee exakt :D pusssssss på er! :*
jag & halva nico

lite från gårdagen och framåt.

igår stack jag och johanna till coop och köpte godis och hallon saft, mums.. vi gick bredvid den feta "robinhood" skogen, kallas också för våldtäckts skogen. fett äcklig skog men jaja. vi kolla två filmer, freaky friday och en annan med jennifer lopez, kommer ej ihåg vad den hette. mysigt värre. idag vaknade jag av att boris ( jaaa boris va glad nu att jag skriver om dig) stod och glodde på mig. sen stack vi ner och käka. vi åt mumsiga varma mackor. sen åkte borran hem eller iaf till stan. jag och johanna var kvar i lilla ödet ödåkra och chilla hos johanna. senare stack vi till stan sen hem till mig och chilla där sen blev det stan till cafe viva med brudarna och nu är jag hemma och imorgon blir det cantina, festa festa festa. på fredag blir det ULLARED, yeeeeeeeeees. springa runt bland folk och slåss om saker. men det älskar jag ju! :D kraaaaaaaaaam på er :*
dagens låt ;
serani - no games
jockiboi & jag (imtofamous) & diana!

ödåkra next!

ska bara platta mitt hår sen iväg till bussen, ska hem till mina bästavän johanna. sover nog där så skriver väl imorgon. kraaaaaaaam på er :) kort information men iaf ett inlägg.
OBESKRIVLIG VÄNSKAP!

tråkig dag..

klockan är lite över fem och jag funderar fan på att bara ta de lugnt idag, men ändå sugen på att hitta på något. men kan inte komma på vad. caitlin har precis åkt hem och nu är man ensam igen. haha, livet suger:) det jag snacka om i förra inlägget vad ju om en kille med namnet zeb som verkligen är en kopia av mig, checka in honom; http://www.youtube.com/watch?v=4pdkvR61kDo&feature=related riktigt jävla ass grym är han.
nu ska jag städa mitt rum ha de bra :* puuuuuuuuss

tradigt.

haft en mysig kväll med anonym och caitlin. kollat alla filmer polisskolan, skit roliga. han dampiga killen i den filmer påminner så jävla mycket om mig. ni vet nog vem jag menar om ni sett dem, zeb heter han. sen nu är det bara jag och caitlin kvar, tror anonym dog eller något :/ TRADIGT.. men vad ska man göra.. bara forsätta leva. OCH NEEJ, anonym är inte ute ur mitt liv, bara inte här :) kraaaaaaaaaaaam på er & puss , ni vet var vid detta laget, jap ERA RUMPOR inklevise era håriga rumpor.

myskväll

vairt hos tandläkaren idag med amsa sen akuten med amsa sen stan med amsa, joo jag vet jag älskar amsa just därför jag skriver om henne hela tiden. nu är jag med caitlin och väntar på min anonyma person som är så söt. det blir film kväll. kraaaaaaaam på er och puss på rumpan :*
gammal bild på mig och linda & malin.

RSS 2.0