jag har haft skolavslutning och middag och festat och festat och skaffat jobb. herregud vad tiden går fort när man har kul och idag är det bara 2 dagar kvar tills man åker iväg till kroatien :D:D:D:D läääängtar! imorgon åker jag till båstad och softar sen på måndag morgon åker man till kroatien fifan köttit! ikväll ska jag jobba igen.. 20.00 till 05.00, yesyes. money maker:) hah. imorgon har man ledigt. om en timme får vi gäster hem till oss och jag ska bara äta snabbt med dem sen ska jag till jobbet och jobba röven av mig inatt (: ha de bra ;*

såhär såg jag ut på skolavslutningen..



jag och ellen på skolavslutningen..



jag & aleks på förfesten innan avslutningsmiddagan..




jag & andreas på förfesten innan avslutningsmiddagan..



jag & mickey på avslutningsmiddan..




9;1♥ jag älskar er & saknar er! avslutningsmiddagan..




jag & linda & ellen på avslutningsmiddagen..

min helg..

fredags; hm.. var ej i skolan. dröm vidare att jag går till skolan när de regna och var kallt, vi skulle till stranden med skolan alltså. så jag följde med johanna och fixa hennes naglar på morgonen. sen på kvällen åkte jag och nicole hem till johanna och där var boris också. vi softa sen åkte vi ner till stan. sen möte jag ellen och stack till sundspärlan. (avslutningsfest 16+) det var ganska bra, men uttråkad musik.. men fuck de :) ändå kulkul.
lördags; sov överlänge som vanligt. sen stack jag ut och träffa johanna och nicole lite. efter det gick jag hem lite sen möte jag linn och marre, softa lite sådär ja:) hahaha. sen skulle jag på fest så åkte över dit med emelie. grattis arian ännu en gång :) haha. tack för en underbar kväll. sen efter festen träffa jag sammy och felix och ronja och några till. kulkul:)
söndag; vaknade vid 2 tiden. sen duscha och möte johanna lite. mysigt värre. haha :D nu ska jag bara ta det lugnt och vet inte vad som händer alls idag. imorgon är de skola som gäller. PADDLA KANOT med linda imorgon i skolan, perfekt! lyckat kommer de bli! :D

snygging där ju.. jajamensan

varit i skolan sen kom johanna till min skola och plugga med mig. sen hade jag debatt redovisning, gick perfekt!!! :D haha. sen stack vi och möte jack och softish lite sådär. sen stack vi till min frisör och jag beställde tid till skolavslutningen. göttans!! sedan efter det lämna vi johanna på bussen och nu är jag hemma och softar ska kolla lita film "shutter island" perfekt! ha de bra ;*

roliga klipp!

vaknade efter jag vilat och gick upp till nicole sen stack jag och nicole och johanna ut lite. gooooooottans. ooh shit vet ni hur ont jag har i min mage :( blööö! hahahahha:D:D men fuck de, de går över när jag gifter mig. hahah skoja! herregud vilken överskotts engeri jag har idag. och denna låten får mig bli riktigt kickad i skallen ; yolanda be cool ft. DCUP - we speak no americano, HAHAH döödlig (H)

denna är också riktigt dödlig, TALEBANO HAHAHAHAHAH
gino il pollo - Tu vuo' fa' o' talebano. man behöver inte kunna italienska för att skratta åt denna ahahhahah:D
http://www.youtube.com/watch?v=9i4Vxa3uoM8&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=iKmnukBgVx4
denna måste ni se, döööödlig :D hahahaahh JAMES BOND (H) AGENTE 00 TETTE, chicken wings!!


varning.. ÖVERSKOTTS ENERGI!!


idag var jag så fet att jag gjorde tattoooo (H) det är min bästis på min hand, kaninen-yaser :D haha. jag och leonard min son tycker den nya tatton blev perfekt! haha :D idag har jag varit i skolan och soooooooooftat. bara typ en vecka kvar. åååhh längtar som fan tills vi slutar. jävla äckel väder har det varit idag. regnregnregn.se , idag är jag också flippig. på bra humör mina små söner yaser och leonard får mig på bra humör:D ska nu vila lite som vanligt :D:D:D sen upp och äta och pluggish, herregud betygen sätts på onsdag och allt måste bli klart tills dess (H) åååååh yeah :D hahahaha... skjut mig så övertrött jag är. jaja ha de bra ;P kanske skriva ikväll!

snart slutar jag skolan :D

herregud jag är så dålig på att skriva på helgerna. jaja, min helg har varit bra. i fredags festade jag. i lördags så stack jag med johanna och hennes familj och handla sen åkte vi hem till johanna. jag och hennes lillebror låg och sola ett tag och sen käkade vi alla kycklingsallad, muuums! sen somnade jag och johanna typ en timme. haha helt däckade. sen vaknade vi så stack vi mot stan. senare på kvällen åkte jag upp till johanna och dem andra som var på fredriksdal. softsoft. idag har jag bara tagit det lugnt och varit med johanna ett tag innan hon skulle på bio. sen möte jag upp linda och jack sen stack vi och käka. och nu smsa johanna så ska ut och möta henne, haha orkar ändå inte skriva mer hahaha :) pusss!

tagga tagga!

hann inte vila för när jag hade hunnit vila i fem minut så ringde johanna och bad mig komma ut på ga. så gick dit och vi käka "doudi's favorit ställes mat" KINES MAT :D sen stack vi och möte vi gullipluttarna. sen gick jag hem och käkade sen vila sen gick jag hem till sanela och snacka lite och sådant, som alla tjejer gör. kom precis hem , klockan är snart elva, helt död. men imorgon smäller det, TAGGA TAGGA TAGGA.. för PARTY PARTY imorgon:D sekwan fyller 18år, grattis till honom :D ha de bra!


gammal bild på mig och besa sedan nyår! :)


rosa♥

igår var jag bara i stallet efter skolan. jag älskar min bästis hästis! :D min världbästa rosa. idag så var jag i skolan och de gick bra på mitt matte prov. har bara ett mål kvar sen har jag uppnått G. huhu(a) efter skolan följde ellen med mig till stallet. nu är jag hemma och ska ta och vila lite. helt döööd. puss ha de bra ;*

gammal bild på mig och rosa, men jag älskar henne! :)

beställningsdags

imorgon blir det beställning inför skolavslutningen. ska beställa ett par skor och en klänning. riktigt fina saker. perfekt! :) hah mhmhm.. me like! jag tror de kommer sitta bra och sedan på kvällen på skolavslutningen så blir det en annan klänning. det blir en med zebra tyg:D skit läcker. ha de bra ;*


min drömtydning.

ormar:  det kan vara ett tecken på sjukdom eller hat. drömmer du att du dödar en orm kommer du att triumfera över dina motståndare och alla som avundas dig. om du drömmer att en orm försöker bita dig i fötterna är det ett varsel om svartsjuka och avund. om du slåss med ormar i drömmen kommer du att besegra dina fiender. 
andar: att drömma att man ser en ande är ett mycket dåligt omen. om du är förälskad, betyder en sådan dröm att din kärlek inte är besvarad, att du blir bedragen, och att den som du tror är din vän, i själva verket är din värsta fiende. akta dig för att resa någonstans efter denna dröm, för annars riskerar du att råka illa ut.
falla: om du drömmer att du faller betyder det att du för en tid kommer att känna dig mycket deprimerad och tycka att allt går dig emot. men du kommer att hämta dig och återfå din jämvikt så småningom, kanske med hjälp av medicinering.

min dröm handlade om detta i stortsätt, andar, att falla och ormar. ingeting som är bra.. jag dödade i alla fall orm jävlen i drömmen.. men jag föll ner från en ringroslig vind typ. och hände där tills jag tappa taget från plankan. jag såg en ande som följde efter mig hela tiden i drömmen.  och om typ en halv månad åker jag utomland, jippi! " akta dig för att resa någonstans efter denna dröm, för annars riskerar du att råka illa ut." jajaaaaaa.. blö på detta :/ och jag förstår verkligen vad de menar när de säger att jag är deprimerad.. AMEN AFAN ATT JAG FUCKING ÄR. shit :( jaja.. men nu ska jag sova och hoppas jag drömmer något bra ;o :D ha de bra!


RSS 2.0